dinsdag 20 mei 2008

Andere omgeving

Na wat overleg met school willen ze het nu liever wel dat het online staat. Wellicht dat het met oege gaat lukken. Het leuke is, ik heb mijn oege account al in geen jaren gebruikt. De laatste keer dat ik het wilde proberen gebeurde er niets. Doet ie het nog? Anders een nieuwe aanvragen maar.

donderdag 15 mei 2008

Verder gaan met scriptie

Het afnemen van de enquete gaat toch niet zo snel zoals ik had gehoopt. Er zijn zoveel scholen maar ik kom nergens binnen. Overal staan poortjes, zijn examens bezig of de laatste jaars leerlingen lopen stage. Ik ben nog naar mijn oude MBO school geweest. Helaas kon het hier niet omdat er al teveel enquetes/interviews zijn afgenomen dit jaar. Dan maar verder zoeken naar scholen.

dinsdag 6 mei 2008

Virtual Server

Deze week ben ik bezig geweest met het opzetten van de virtuele server en dat ging best gemakkelijk. Via Ubuntu plus wat hulp van tutorials kwam ik een heel eind. De server met een database werkt.

Heb drupal er opgezet om te testen en hij deed het!


Update!

De functionaliteiten (modules genaamd binnen drupal) werken niet helemaal goed, met ame flashvideo. Ik zie wel dat de player geladen wordt maar er komt geen beeld. Uitzoeken dus wat er aan de hand is